Op 17 april mocht ik de bruiloft vastleggen voor Priscilla & Sander.

Toen ik bij Priscilla aankwam, was het nog heerlijk rustig en ontspannen. De videograaf was al aanwezig. We hebben eerst een heerlijk bakkie koffie gekregen. Daarna kon het aankleden gaan beginnen. En ondanks dat het niet de bedoeling was, hebben we ook dit moment vastgelegd.

Toen zijn we in sneltreinvaart richting Sander gegaan. Die was bij zijn ouders in huis. Daar hebben we ook een aantal foto's gemaakt. Na het ophaalmoment zijn we richting de watertoren in Barendrecht gegaan. Daar werd het huwelijk voltrokken. Wat een prachtige, sfeervolle lokatie om te trouwen.

Samen met de videograaf en het bruidspaar zijn we naar de Trompenburg tuinen in Rotterdam geweest, voor de reportage. Het zonnetje brak af en toe door. Een geweldige lokatie en geweldig weer. 

Priscilla & Sander bedankt dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn en super veel geluk toegewenst!

 

Trompenburg Tuinen

Het is een prachtig aangelegde plantentuin met een grote collectie bomen, struiken, vaste planten, bollen en knollen. De tuin ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam in de wijk Kralingen en is een ware schatkamer voor plantenkenners en een weldaad voor wandelaars op zoek naar rust in een drukke stad.

 

 

 

Reageer op dit bericht