Op 05 juni gaven Tamara en Arne elkaar het ja-woord. Deze dag zou ontzettend warm worden en dus hebben we wat extra voorbereidingen getroffen. De temperatuur liep op tegen de 30 graden. Dat was dus flink afzien. Voor iedereen maar in het bijzonder voor Tamara. Zij was op dat moment 7 maanden zwanger.

Allereerst zijn we naar het stadhuis in Gorinchem gegaan. Daar is de plechtigheid voltrokken. Het was ook binnen al erg warm. Dor het warme weer kreeg Arne zijn ring niet meer om, omdat zijn vingers waren opgezet.

Na de plechtigheid vertrokken we naar de Lingehoeve in Oosterwijk, waar de taart werd aangesneden en de middag werd doorgebracht. Daar aangekomen, zaten er veel wielrenners die daar even aan het uitrusten waren. Zij hebben het bruidspaar met zijn allen toegezongen. Achter de Lingehoeve hebben ze een mooie tuin met heel veel bomen. Daar werd dan ook de verkoeling opgezocht. Na nog een aantal groepsfoto's gemaakt te hebben, was voor mij de dag voorbij. Het bruidspaar en de gasten gingen daar nog heerlijk eten.

 

Tamara & Arne bedankt dat ik jullie fotograaf mocht zijn en heel veel geluk samen!

Reageer op dit bericht