Op 26 juni gaven Gesuina & Richard elkaar het ja-woord. Vroeg in de ochtend starten we bij Gesuina. Richard en hun jongens Valerio en Givano halen haar op bij haar ouders. Wat een mooi moment en wat stralen ze van geluk. Het belooft vandaag alweer een mooie en warme dag te worden.

Na het ophaalmoment gaan we naar de plek waar ze elkaar ontmoet hebben. Daar wilde ze graag een aantal foto's van de reportage maken. Een mooie herinnering wordt vastgelegd, maar nu in trouwkleding. HOE MOOI IS DAT!

De verdere reportage vind plaats rondom Dalem poortje. Tijdens de reportage kwamen we erachter dat er een mooi bord in het dalem poortje was opgehangen voor het symposium.

En hoe toepasselijk is de tekst: "This moment doesn't exist without you". Daar hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Na de reportage zijn we richting het huis van het bruidspaar gegaan. Even een rustmoment voor de jongens. Gezamelijk hebben we geluncht en daarna zijn we richting Hipper gegaan. In de tuin van de Hipper werd de plechtigheid voltrokken. De felicitaties werden in ontvangst genomen en wat was er een ontlading van spanningen en emoties. Ik kan er erg goed mee omgaan maar nu had ook ik er wel even moeite mee. Ik kreeg een brok in mijn keel en pinkte toch ook even een traantje weg. Zo mooi, zo emotioneel, zoveel liefde.

Het bruidspaar stond erop dat ik mee zou eten tijdens het diner. Dat was heerlijk en dank je wel daarvoor. Na het diner kwamen al snel de eerste avondgasten. De zaal was al snel vol en het feestgedruis barstte los tot in de late uurtjes.

 

Gesuina & Richard bedankt dat ik jullie bruidsfotograaf mocht zijn en heel veel geluk toegewenst!

 

Partycentrum Hipper & Kolfbaan

In het hart van Gorinchem, midden tussen de sfeervolle winkelstraten en mooie grachten, staat Partycentrum Hipper & Kolfbaan, gelegen in het midden van het land. Hipper & Kolfbaan is makkelijk te bereiken over de weg, via het spoor of over het water.

Hipper & Kolfbaan onderscheidt zich vooral door een bijzondere, stijlvolle locatie en het goede gastheerschap. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkenloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

 

 

Richard & Gesuina Verduin

19 januari 2016

Lieve Bianca, Bedankt voor het mede mogelijk maken van deze bijzondere dag! We denken nog dagelijks aan de mooie momenten van onze trouwdag. Met vriendelijke groet, Richard en Gesuina Verduin


Reageer op dit bericht